Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jeremija Krstic" data-source="post: 154601" data-attributes="member: 1841"><p>Иначе извини ти си тоа девојче што прашуваш сама за себе и имаш дечко и ти се свиѓа некој друг и флертуаваш со тој друг и сакаш да дознаеш што ке помисли тој и другите за тебе.... ? Ако ова е се точно јас мислам подобро раскини му на дечкоти отколку да се муваш со друг и после пак да бидеш со него.... И да му кажеш дека ништо не си направила... Незнам како ке можеш тоа да го направиш... Нема ли да те гризе совеста... Или па не му раскинувај на дечкоти а со тој што флертуваш одјеби го и потруди се, смисли како да ја направиш врската поцврста и да не ни можеш понатаму ни да помислиш на ова... и на понуди за мување од дечковци други кои колку и да се убави да го одбиваш онака без мразмислување....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jeremija Krstic, post: 154601, member: 1841"] Иначе извини ти си тоа девојче што прашуваш сама за себе и имаш дечко и ти се свиѓа некој друг и флертуаваш со тој друг и сакаш да дознаеш што ке помисли тој и другите за тебе.... ? Ако ова е се точно јас мислам подобро раскини му на дечкоти отколку да се муваш со друг и после пак да бидеш со него.... И да му кажеш дека ништо не си направила... Незнам како ке можеш тоа да го направиш... Нема ли да те гризе совеста... Или па не му раскинувај на дечкоти а со тој што флертуваш одјеби го и потруди се, смисли како да ја направиш врската поцврста и да не ни можеш понатаму ни да помислиш на ова... и на понуди за мување од дечковци други кои колку и да се убави да го одбиваш онака без мразмислување.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom