Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 133080" data-attributes="member: 613"><p>Најбитно од се за да победиш било каков страв,е тоа што треба најпрво да го прифатиш.</p><p>Односно,да прифатиш дека е најнормално дека еден ден можеш да го изгубиш а исто така и тој тебе.</p><p>Ти можеш ли да му гарантираш дека цел живот ке си со него?Секако дека не.Така ни тој тебе.</p><p>Единствено ти треба само опуштање во сегашноста без толкаво трауматизирање со она што би било кад би било.</p><p>Ете веке си изгубила некого па испаднала ситуација да бидеш со друг за кој кажуваш исто дека го сакаш.</p><p>Секако дека разделбите болат,но од нив не се умира.</p><p>Животот повредува а ние треба да сме спремни на тоа.</p><p>Биди силна,прифати ја секоја возможна ситуација која можеш да си ја замислиш и сама победи го тој страв.</p><p>Исто како што рече и мортидо,пробај да разговараш и со него и биди искрена,но не барај од него да ти ветува дека засекогаш ке биде со тебе,односно не барај нешто за кое ни ти неможеш да му ветиш.</p><p>Уживај во сегашноста со мала доза на препазливост.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 133080, member: 613"] Најбитно од се за да победиш било каков страв,е тоа што треба најпрво да го прифатиш. Односно,да прифатиш дека е најнормално дека еден ден можеш да го изгубиш а исто така и тој тебе. Ти можеш ли да му гарантираш дека цел живот ке си со него?Секако дека не.Така ни тој тебе. Единствено ти треба само опуштање во сегашноста без толкаво трауматизирање со она што би било кад би било. Ете веке си изгубила некого па испаднала ситуација да бидеш со друг за кој кажуваш исто дека го сакаш. Секако дека разделбите болат,но од нив не се умира. Животот повредува а ние треба да сме спремни на тоа. Биди силна,прифати ја секоја возможна ситуација која можеш да си ја замислиш и сама победи го тој страв. Исто како што рече и мортидо,пробај да разговараш и со него и биди искрена,но не барај од него да ти ветува дека засекогаш ке биде со тебе,односно не барај нешто за кое ни ти неможеш да му ветиш. Уживај во сегашноста со мала доза на препазливост. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom