Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 36984" data-attributes="member: 153"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Кога се ќе ми тргне наопаку,</span></span><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">кога кршам се што ќе допрам,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">кога немам сила за ништо,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">кога денот ми е гаден,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">расположението под нула...</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Кога не се сакам ни сама себе,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">кога ништо нема вредност,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">кога нешто ми фали,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">а не знам што...</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Тогаш, ти си тука.</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Тогаш, за мене си се:</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">како дрога за наркоман,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">како виски за алкохоличар,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">како пари за купохоличар,</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">како лек за болен..</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Како се на светот </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">за некој кој нема ништо...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 36984, member: 153"] [COLOR=black][FONT=Verdana]Кога се ќе ми тргне наопаку,[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] кога кршам се што ќе допрам, кога немам сила за ништо, кога денот ми е гаден, расположението под нула... Кога не се сакам ни сама себе, кога ништо нема вредност, кога нешто ми фали, а не знам што... Тогаш, ти си тука. Тогаш, за мене си се: како дрога за наркоман, како виски за алкохоличар, како пари за купохоличар, како лек за болен.. Како се на светот за некој кој нема ништо...[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
На врв
Bottom