Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lepaa" data-source="post: 196630" data-attributes="member: 2182"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Што тажно да заспиваш сам</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">По ноќ на желби и трескот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Јас таа тага ја знам.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">И зошто тогаш сиот баран блескот</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">И сета веселба барана?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">И зошто, повеќе од тоа, благост</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Во погледот и зборот наш</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">За час макар дочарана?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Ах, зошто, зошто?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">кога се враќаме ти пак си студна.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Разочарана</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Се леди од тебе душава блудна.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Јас сум груб,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Јас сум луд</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Од тој студ!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Не, нејќам јас да биде така.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Ме дави сува рака.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Јас страдам дека сум сам,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Во кошмар дека се губам —</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">А сакам да љубам,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #555555">Сакам да љубам!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lepaa, post: 196630, member: 2182"] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Што тажно да заспиваш сам[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]По ноќ на желби и трескот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Јас таа тага ја знам.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]И зошто тогаш сиот баран блескот[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]И сета веселба барана?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]И зошто, повеќе од тоа, благост[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Во погледот и зборот наш[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]За час макар дочарана?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Ах, зошто, зошто?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]кога се враќаме ти пак си студна.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Разочарана[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Се леди од тебе душава блудна.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Јас сум груб,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Јас сум луд[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Од тој студ![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Не, нејќам јас да биде така.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Ме дави сува рака.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Јас страдам дека сум сам,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Во кошмар дека се губам —[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]А сакам да љубам,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555555]Сакам да љубам![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
На врв
Bottom