Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 151031" data-attributes="member: 956"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Кога си отиде минатиот пат, не знаев дека тоа е тоа.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да знаев - никогаш немаше да ти ја пуштам раката така едноставно.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Кога си отиде минатиот пат, не знаев дека е последен.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Засекогаш.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Онаа проклета променлива - време, ми покажа што пропуштив,</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">каква болка си нанесов и колку се повредив.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Колку те повредив тебе. . .</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да знаев - сега немаше да сум сам додека светот наздравува во име на љубовта.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да знаев - немаше да ја пуштам единствената жена која совршено ме разбираше и уште посовршено копнееше да ме љуби.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да знаев немаше никогаш.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Но, не знаев и сега очајувам затрупан во болка.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 151031, member: 956"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Кога си отиде минатиот пат, не знаев дека тоа е тоа.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Да знаев - никогаш немаше да ти ја пуштам раката така едноставно.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Кога си отиде минатиот пат, не знаев дека е последен.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Засекогаш.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Онаа проклета променлива - време, ми покажа што пропуштив,[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]каква болка си нанесов и колку се повредив.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Колку те повредив тебе. . .[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Да знаев - сега немаше да сум сам додека светот наздравува во име на љубовта. Да знаев - немаше да ја пуштам единствената жена која совршено ме разбираше и уште посовршено копнееше да ме љуби. Да знаев немаше никогаш. Но, не знаев и сега очајувам затрупан во болка.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Љубовна поезија
На врв
Bottom