Љубиша Стојновиќ - Луис

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Тажно нешто љубовно да сечеш вени
1. Англиско
2. Шпанско
(рефренот оди во стил: Не зборувај, молчи забранета е оваа љубов што ја носам во себе, и нека не видат твоите очи дека умрев за тебе, се изгубив по тебе.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten, Bibi@ and kizzo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
1. Англиско
2. Шпанско
(рефренот оди во стил: Не зборувај, молчи забранета е оваа љубов што ја носам во себе, и нека не видат твоите очи дека умрев за тебе, се изгубив по тебе.

благодарам за преводот но не сум до толку. И шпански и англиски баратам.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Епа мене дома со такви песни ме труеа како мала ;)
и мене ме труеја со вакви песни, па јас слушам се освен ова, слушав странско уште во основно. Сега се префлив на романско. Се е до тоа што одбираш да слушаш, никој не може да те натера да слушаш нешто што не ти одговара. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992 and kizzo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ве читам и се чудам колку сте офф топик :D
Ова па прилепчанчето слушал странско па сега дури и романско,ко демек за нас романското не е исто странско.Туку ајде ке го броеме како два различни жанрови на музика (wasntme)
Овој дотичниов пеач за кој е наменета темава,нека му е лесна земјата,читам пеел срцепарателни песни,но не за секого доволно срцепарателни па Аркантос најде посрцепарателни и му ја наруши вечната слава на Луисот со офф топик.:D
А пак нај срцепарателно е горе понудениот отров препорачан за авторката на темата,да се отрула.
Да,да еден куп шеги низ темава ама никако во срце да ме допрат,дали дека сум ептен срчна или вие сте многу меки.
Ама кога ке ви влезе дада Sarah ке ви каже дали и со што треба да се срцепарате и труете.
Ајде да завршам со он топик :sreken
Мешајте куковима :svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ве читам и се чудам колку сте офф топик :D
Ова па прилепчанчето слушал странско па сега дури и романско,ко демек за нас романското не е исто странско.Туку ајде ке го броеме како два различни жанрови на музика (wasntme)
Овој дотичниов пеач за кој е наменета темава,нека му е лесна земјата,читам пеел срцепарателни песни,но не за секого доволно срцепарателни па Аркантос најде посрцепарателни и му ја наруши вечната слава на Луисот со офф топик.:D
А пак нај срцепарателно е горе понудениот отров препорачан за авторката на темата,да се отрула.
Да,да еден куп шеги низ темава ама никако во срце да ме допрат,дали дека сум ептен срчна или вие сте многу меки.
Ама кога ке ви влезе дада Sarah ке ви каже дали и со што треба да се срцепарате и труете.
Ајде да завршам со он топик :sreken
Мешајте куковима :svirka

На твоите мислења толку арно ми иди на душичката шо свршувам :)