англија

  1. existence

    Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)

    И годинава да си отвориме тема и да си коментираме за англиски фудбал. Премиер лига 2017/18-та добро познат формат 20 клубови. Конечно Сандерленд не се во ПЛ после којзнае колку години спасување во последно коло. Хадерсфилд и Брајтон се новите тимови, Борнмут успеа да го сочува местото лани...