Црнобело Форум

Elizabeth Bathory
Elizabeth Bathory
која тема ти ја тролам жити се?
Elizabeth Bathory
Elizabeth Bathory
доста бре не ми го кажувај името :D
A
Aristokrat
Кое име????
A
Aristokrat
Ќути јас сакав и презимето да го напишам
Elizabeth Bathory
Elizabeth Bathory
Некое :p исчезна нема врска :p
Elizabeth Bathory
Elizabeth Bathory
седи мирен :D зарем и презиме ми памтиш хаха
Elizabeth Bathory
Elizabeth Bathory
Бравоооооооо :D