Црнобело Форум

ShakaZulu
ShakaZulu
Фала на компЕмент :D
Што е ова, ни здраво, ни како си , ни што правиш , туку одма ааааа уууууу :p
melpomena
melpomena
AAaaaAAaa ne!Jas te pozdraviv vo temata za rozata ama mi go izbrisale pozdravot.
ShakaZulu
ShakaZulu
аааа извинензи бите, ја не сум знаел тоа :D
Не знам за таа тема, или пост што и да било, не сум видел :)
Туку кога веќе сме кај маубетов. Како си ми ти , старо ново по форумов што има, мене многу ме нема околу па и не сум инфотмисан за црнобелиов свет многу многу :)

ps , не се вика гоедо туку гоИдо , да сме автентичи на пољанскиот пелагониски говор :)