Црнобело Форум

The_Mayor
The_Mayor
хахаха ти си мој чоек...зато те банираа. Иначе каков к*р бе брат, каков форум, дур има стока за релаксирање не се замараме што зошто и како :D
P
parvati
фала богу еј Ч ) скраја да е да смо 24/7 пред пц
зависни од теме и дилеме,јаааа на работу дека неам ск наручке па од досаду укључу се, мој живот нели хаха
поздраф море, пази се од комарци мене за малце ке ме уапеше едн такф ненормалан тиграст
The_Mayor
The_Mayor
пази брат, имат надојдено и нилски комарци, ак те каснат маларија ќе фатиш...и после немат да те дружам :D не дружи се со комарци, не знајш дали се питоми или диви.
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
Не се прајте мужи некои големи, зш најголемиот муж во историјата наводно умре од комарец, затоа пазете се, мачкајте се со ракија или пијте ја за да немате мука. Абе педеришта јадете банови и само кукате за тоа п***ња едни, кој ве е*е бе гомнари јадете г**на самопосебно ти мајоре, тебе Парвати те сакам повеќе од овоа говедово езерско <3
The_Mayor
The_Mayor
Абе сељак еден скопјански, ти знајш дека ради тебе јадев бан, или не знајш? Абе ти мене ме провоцираш да тресам глупости на форумов, јас си бев примерен чоек, ама од ко дојде ти на форумов се се запусти. Абе лустер ќе те исшишам вака шо ми го повредубаш моето его на мојот профил. Односно не е мојот профил тема- сакам да кажам.
P
parvati
хахахахах