Црнобело Форум

Wind
Wind
2ра во музичко сум дувам на кларинет...претпоставувам имаш поголемо искуство со дувачкиве инструменти,во право сум ? :D
P
parvati
дададаааа дувам у едн инструмент и после два саата мозак ми сфири : )
Wind
Wind
е напорно е да дуваш на свадба...