Црнобело Форум

Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
не, она е жена во црно, а јас сум маж во бело, и на форумов ќе бидеме најлепши пар и ќе си одговараме со името и имиџот на форумот и ќе привлекуваме пажња и ќе бидеме озборувани и тебе ке ти биде криво пошто си сингл и никоја те нејќе.
The_Mayor
The_Mayor
Јас не сум сингл дека не ме сакаат море чоек, јас сум сингл дека така ми одговарат. А ти бе сингл еден, оди пиши и на друга девојка, шо туку се плеткаш јас кај што ќе напишам. И престани да ме следиш или пратиш, одштиклирај ја таа опција еднашка во животот. форевр.
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
Псст. Тишина бе! Јас прв и пишав тоа ми е должност како министер за односи со јавноста. Ќе те следам бе и да напраиш уште еден профил и на тој ќе те следам и ке те лајкувам.