Црнобело Форум

NEPOBEDLIV
NEPOBEDLIV
Епа ќе светне сонцето, малку месечината ќе се напрај, немора да трошиме струја сега еееееееее па и ти каква си.
TIGERWOMAN31SK
TIGERWOMAN31SK
вреди да се штеди :)
NEPOBEDLIV
NEPOBEDLIV
е не е точно, не треба да се штеди.За грешнио одговор, казна цел ден драган вучиќ да го слушаш.
TIGERWOMAN31SK
TIGERWOMAN31SK
HAHAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRESIS NE MI STAVAJ KAZNA KE SE KAES
NEPOBEDLIV
NEPOBEDLIV
Ќе видиме кој ќе се кае...:D
TIGERWOMAN31SK
TIGERWOMAN31SK
ОБИЧНО НЕ СЕ КААМ ЈАС ХАХАХА
NEPOBEDLIV
NEPOBEDLIV
Така ти мислиш...
TIGERWOMAN31SK
TIGERWOMAN31SK
NE BE SO SE DESI SE DESI GAJLE MI E
NEPOBEDLIV
NEPOBEDLIV
Така ти сакаш да биде....
TIGERWOMAN31SK
TIGERWOMAN31SK
абе како сакам,не ми префрлај