Црнобело Форум

A
Aristokrat
Каснам ама боње некад него никад
Elena
Elena
не е важно :)
Фала многу:)
A
Aristokrat
♥ ах срцево е јако,кога ќе ми треба од тука ќе му правам копи паст:)
Elena
Elena
хахахахаа :D
немат проблем :D
не да е јако..пукат од јачина :D
A
Aristokrat
Не си од СКопје а пишува Скопје,зошто така?
Elena
Elena
ќе направам Охрид пак..
ама додека сум тука ...:)
A
Aristokrat
Ах сеа у лето ќе бегаш у Охрид а,срамота,а ние тука ќе се вариме:(((
Elena
Elena
па вие не идате на одмор?:)
A
Aristokrat
Идаме во Рача :D
Elena
Elena
ајт кај нас ..
одамна реков јас
:)
A
Aristokrat
Идеме:)
Elena
Elena
сигурно?
си имате место за спиање:D
A
Aristokrat
Каде?
Си немамо место :(((
Elena
Elena
ами зато ве прашав..
не го кладов знакчето прашалниче зато личеше на потврдна :D