Црнобело Форум

Црнобело Форум

Kisserboy
Kisserboy
Хахахах баш ми е мило :D
Јас си иам професионаленo масажерче сеа хахахах <3333333
G
Gemini
Aма многу слатко е <333333
Kisserboy
Kisserboy
Кажи најслатко е хахаа инаку се вика Хуго :D <3
G
Gemini
Какво маче такво име :) :*
Kisserboy
Kisserboy
Душе тоа хахаахха :*
G
Gemini
Да видев порано за натпреварот и јас ќе се приклучев ама нема врска...одма ме купи со мачето мислам дека истото е од инста што го гледам..нормално гласав за него т.е за тебе :)