Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Не знам баш, во некоја иднина :(... вие ќе се собирате?
A
Aristokrat
Поим неам
Outrider
Outrider
Ако по некој случај доаѓам ќе ти пишам, па ќе седнеме на пиво/ракија :)