Црнобело Форум

EmilijaS
EmilijaS
Не сум забележала, зошто не го пречитав мислењето откако го пуштив. Ќе внимавам на тоа во иднина.
existence
existence
Немам многу против користење обоени фонтови ама малку посветло црвено не е на одмет :) Пушти од црн скин и ќе видиш за што ти кажувам.
EmilijaS
EmilijaS
Мхм, еве сега го обележав мислењето и обележав да нема обојување. Зошто рече дека користиш црн скин не обележав црна боја туку да нема. Се надевам сега ќе се чита добро :D