Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Црна Ружа, страв и трепет since 1994... or was it 84...
Добра идеја, познато е дека жените се палат на мистичното, окултното, мрачното, нема женско кое не обожава хорори а тоа било пошто ги потсетувало на колективното несвесно на жената и нејзините крвави маки при породувањето... или така нешто, не знам точно одамна беше кога полагавме хорор во сектава...
Давор
Давор
Не се сомневам дека си положил со 10ка, туку кажи ми, сеа ако се решам, ќе помогниш таму кај главните, нели? Да не ме мачат многу додека траат аудициите?