Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Одамна е, сигурно 7-8 месеци, ми понудија место за модератор и во настап на авторитарно лудило го прифатив! :)
$3Я3|\||)&p&†Y
$3Я3|\||)&p&†Y
Абе си поткупил администрација бре :Р лажеш се правдаш сеа тука :D .. него, сериозно не сум видел :D се извинувам :p
Outrider
Outrider
Им понудив место во сектата и не можеа да одбијат таква шанса :)
$3Я3|\||)&p&†Y
$3Я3|\||)&p&†Y
иии .. здружина секташи м? Ме исплаши сеа, не се дружам со тебе веќе :p
Outrider
Outrider
не се плаши, ние сме цивилизирана секта, не знам од каде толкав хејт према нас, зошто? :)
$3Я3|\||)&p&†Y
$3Я3|\||)&p&†Y
Во ред, во ред. I'll calm down ^_^
Outrider
Outrider
Аватарот ти е некако мрачен... да не речам секташки... а да си се зачлениш и ти во сектата наша?