Црнобело Форум

Црнобело Форум

Aleksis
Aleksis
:) Како е?
G
Ghtalpo
Лабаво...кај тебе?
Aleksis
Aleksis
Ма секогаш си така, таков ти е стилот. Сериозно лабав, или во превод како беше она насекиран лабав. :D
G
Ghtalpo
Да се сликаш насекирано е моментот :D
Aleksis
Aleksis
Хахахах епа лесно е кога ќе ти објаснат кратко и јасно со еден збор како да се наместиш.
Ама јас колку што се сеќавам успеавме да се сликаме и ние насекирано. Среќа шо никогаш повторно не ја видов таа слика. :D