Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Штета за Афобе, немаше да има потреба од барање напаѓач, само да му дадеше пола од минутажата шо ја добиваше Саного...да го воигруваше постепено сега ќе имаше јак играч во шпиц...може и годините го стигнаа Арсен, заборава...
Да те прашам случајно да не знаеш, не ми го отвара спарк браузерот, нешто The procedure entry GetThreadID could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. го избришав и реинсталирав, ништо, вирус скен ништо, дали систем ристор пред да се појави срањево би помогнало?
Thanx
Го преинсталирав ама џабе... ништо тогаш ристор на недела дена пред... што фино оперативните системи имаат опција за враќање во времето...
Ми доаѓа да си каснам од газот шо неам доволно меморија да исталирам убунту или некој од тие лајт системи...
Ок е со систем ристор се врати само што сеа не ја прифаќа командата да игнорира конекшн из нот прајват...а што убо си беше...во ред, не може од се да е погодено...
Гоми и Афобе пак стрелци. Хари Кејн уште се чека да постигне барем еден гол.
Инаку барав нешто за тоа грешката и најверојатно верзијата на браузерот не е направена за постар оперативен. Претпоставувам имаш ХР па ако ти даде некој апдејт браузерот може пак да ти се јави таа порака.
Гоми го фати лудило, изгледа ќе има сезона на кариерата...а и Борнмут конечно наплатија за све...
XP имам, откога е произведен лап-топот не е менуван системот, единствено значи да пронајдам постара верзија на браузерот, ако е можно
Сите се слични овие хром бејсд, кај спарк е ок што има вграден даунлоадер кој навистина врши работа, кај хромот и кај овој драгон за***ваат често.
За хром има некои екстензии кои што фунцкионираат добро, ама кај спаркот е најубаво решен тој дел. Јас го баталив спаркот зашто кога проверував меил ми спамаше гугл со unauthorized access и на секое потврдував дека јас сум отворил меил.