Црнобело Форум

existence
existence
E да, а и подобро би му било во ПЛ наместо Чемпионшип. Што е до мене Афобе би бил доволен за нападот :D
Outrider
Outrider
Штета за Афобе, немаше да има потреба од барање напаѓач, само да му дадеше пола од минутажата шо ја добиваше Саного...да го воигруваше постепено сега ќе имаше јак играч во шпиц...може и годините го стигнаа Арсен, заборава...
existence
existence
Gomis пак даде гол :D Со Џонџо Шелви добро се уиграни.
Outrider
Outrider
Гоми има да растура оваа сезона...а изгледа и Лестер, само нека не го слушаат талијанот, нека седи како фигура на клупа...
Outrider
Outrider
А шо било со ликот со знакчињата, зошто го банирале?
existence
existence
Па тоа и јас се обидувам да дознаам. Наводно го навредил админот пошто кажа дека не е доволно активен.
Outrider
Outrider
Јаката навреда, нема што... а перманентен значи дека не може повеќе да се логира ич?
existence
existence
Исто како да не постои таков член повеќе. Постовите стојат ама не може да пишува, мислам дека ни по приватни не може да одговара.
Outrider
Outrider
Ок беше чоекот немаше некои навреди по членови колку шо знам...
existence
existence
Па затоа де, има триста тролови кои никој не ги гиба.
Outrider
Outrider
Да те прашам случајно да не знаеш, не ми го отвара спарк браузерот, нешто The procedure entry GetThreadID could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. го избришав и реинсталирав, ништо, вирус скен ништо, дали систем ристор пред да се појави срањево би помогнало?
existence
existence
Подобро преинсталирај го браузерот. Ако не бива и така пробај систем ристор. Некои секташи ти провалиле изгледа и ти избришале системска функција xd
Outrider
Outrider
Thanx :)
Го преинсталирав ама џабе... ништо тогаш ристор на недела дена пред... што фино оперативните системи имаат опција за враќање во времето... :)
Ми доаѓа да си каснам од газот шо неам доволно меморија да исталирам убунту или некој од тие лајт системи...
existence
existence
Само прозорците се враќаат така, убунту нема опција за систем ристор xD
Пробај така па види што ќе бидне.
Outrider
Outrider
Ок е со систем ристор се врати само што сеа не ја прифаќа командата да игнорира конекшн из нот прајват...а што убо си беше...во ред, не може од се да е погодено...
existence
existence
Гоми и Афобе пак стрелци. Хари Кејн уште се чека да постигне барем еден гол.

Инаку барав нешто за тоа грешката и најверојатно верзијата на браузерот не е направена за постар оперативен. Претпоставувам имаш ХР па ако ти даде некој апдејт браузерот може пак да ти се јави таа порака.
Outrider
Outrider
Гоми го фати лудило, изгледа ќе има сезона на кариерата...а и Борнмут конечно наплатија за све...

XP имам, откога е произведен лап-топот не е менуван системот, единствено значи да пронајдам постара верзија на браузерот, ако е можно :)
Сите се слични овие хром бејсд, кај спарк е ок што има вграден даунлоадер кој навистина врши работа, кај хромот и кај овој драгон за***ваат често.
existence
existence
Каков даунлоадер? За видеа?
Outrider
Outrider
видеа и за мп-3
existence
existence
За хром има некои екстензии кои што фунцкионираат добро, ама кај спаркот е најубаво решен тој дел. Јас го баталив спаркот зашто кога проверував меил ми спамаше гугл со unauthorized access и на секое потврдував дека јас сум отворил меил.