Црнобело Форум

Aleksis
Aleksis
Ееее ко да знаев дека е оваа. А иначе знам за ова, и јас го памтам моментот :D Јас тој мојот не знам како се вика :(
G
Ghtalpo
За која знаеше,за првата или за втората...па лесно пиши инсенити воркаут менс нејмс и иди на слики и ће ги најдеш,така јас за девојките направив
Aleksis
Aleksis
За Адријанчето знаев. Ете видов, мојот Ентони се викал.
G
Ghtalpo
Хахаха јас па знаев дека ти за него викаш жими се...од кај знаеше дека ми се свиѓа Адријанчето ????
Aleksis
Aleksis
Па после Тања она е незапирлива. Машките се палат на ''машини'' :D А и така слатка е, за разлика од другите.
G
Ghtalpo
Мене ми е слатка,а ич не сум гледал како вежба :)
Aleksis
Aleksis
G
Ghtalpo
Хаххаха ако ти кажам искрено дека на првото видео коа беше првиот фит тест и се дивев на оваа Тања ама како идеа деновите приметував дека се е до кондицијата па си помислив,ако она ова го прави со години јас за 10 дена или 15 и се приближив,и плус со поголем стомак :)
Aleksis
Aleksis
Од Архив и Булетс завршивме до нашите кондициони способности. :D
G
Ghtalpo
Aleksis
Aleksis
Уште за меланхолични песни сум :D
G
Ghtalpo
Не ја слушај,гледам еден филм па ми се доипадна дека беше во него
Aleksis
Aleksis
Убава е, ама се трудам да слушам нешто што не ми го ''паѓа карактерот'' :D
G
Ghtalpo
Знам,кога имав најтешки моменти еден паметен човек ми рече ИЗЛАГАЈ,ДРУЖИ СЕ И НЕ СЛУШАЈ ЉУБОВНИ ПЕСНИ.Му се изнасмеав слатко,ме погледна усрамен и ми кажа дека е сериозен.После тоа по година дена му се заблагодарив и му кажав дека ако не беше неговиот совет,ќе завршев многу лошо.На секое радио,телевизија или каде и да било менував ако случнев таква песна.Како да се лечев од алкохолизам.
Aleksis
Aleksis
Богами и ко да се лечам :) Само се надевам дека ќе немам потреба да го правам истото една година. Тоа што ме загрижува е колку ќе трае. :)
G
Ghtalpo
Зависи каква е болката
Aleksis
Aleksis
Инсенити ќе ме лечи :D
G
Ghtalpo
Јас почнувам од сега со вежбање,имам две видеа и паузи мои побааги ќе ме фати :D
Aleksis
Aleksis
Јас за 5 минути.
G
Ghtalpo
Сите можни места ме болеа како одминуваа деновите ама кичмата во последните денови највеќе ме држи,нераздвижена а изгледа дојдоа некои такви вежби...