Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Па стара е таа. 14 години од последната титула кога истата генерација победи и на европското во Португалија. Тоа беше добар фудбал. На исто првенство купишта легенди.
Во Белгија беше тоа (со грозните соседи заедно организираа) ... а во Португалија победи Грција, тролот. Not sure дека грчиштата нема пак да истролаат некого...
Во 2000. играа само Зидан, Анри и Виера заедно со Пирес, Туран, Дешамп, Пети, Лизаразу... гледам Франција има освоено се шо е под капа на фифа/уефа, сп,еп,конфедерации,олимпијада... белгија само олимпијада, време е за слава !!!
Имаш право, моја грешка.
Би сакал Белгија да земат нешто. Англија еден век се глупираат со составите, имаат голем и одличен избор ама никогаш не направиле нешто поконкретно поради лошо избрани играчи.
Англија е своевиден феномен, дури и кога нивните екипи доминирале во европа, мислам дека 7 од 9 сезони освојувале ЛШ во седумдесетите, ливерпул, нотингем и остали...а не можеле да се квалификуваат на светско... сепак една титула да не е без ич... и секогаш актуелна the cup is coming home... 48 years since England won a trophy
Јас сеуште чекам прв пост во подфорумот, let alone бришење на првиот избришан пост ќе прославам со соодветно иконче а можеби и гифче ќе падне....таму некаде во 2016 or so...
Јас го открив изворот на среќата, не знам за тебе. И сега знам дека сиромашните луѓе се лошотии, а богатите се добродетели затоа што со таложењето капитал прават општо добро.
Тешко им е да се среќни, ако имаат 100 милиони секогаш ќе има некој со 110 ако дојдат до 110 ќе има некој со 150...
Плус Кавадарци сега ќе се отвори спа-центар со украинки за да има рајата каде да ги троши неверојатните 150 евра плата од дрн-дрн-мајер...
Освен тоа сега сум во депресија пошто неам Бентли и тој факт ме вади од памет, морам да одам во порага од антидепресиви... не знам за тебе ама јас тешко се носам со немањето Бентли (караван)
Аптекарите и дилерите усреќуваат милиони луѓе секој ден но не се славни како Били. Што влече друго прашање, ете на пример некој се буди наутро и така несреќен поради немањето Бентли гледа низ прозор тажно... нели би му било поефтино да си купи дрога и да се усреќи него да работи со години и децении за Бентли?
Комплициран е одговорот. Ако купи дрога ќе го усреќи само тој што му ја продал дрогата, ама ако работи со децении ќе усреќи многу повеќе луѓе дур да купи Бентли и на крај ќе го усреќи тој што го поседува „Бентли“. Од друга страна пак ако купи дрога ќе помогне во развојот на дрогеријата и така повеќе луѓе ќе се среќни. Комплицирано е.
Па не мора дроги, има прозаци и остали хепи пилс, нека оди кај матичен и нека се усреќи!
Инаку не знам, ваљда има причина зошто раја зема дроги, има некој јак филинг ваљда, како шо расправаа во филмот Треинспотинг појако било од оргазам 1000 пати, ако им беше само за труење ќе земаа арсеник...
Тука и е ракијата која усреќува...