Црнобело Форум

Црнобело Форум

Aleksis
Aleksis
Коста :D Тој кружи околу мојот профил и ме кани да ме вози на јамахата (сузуки е само рекламата).
Y1K991
Y1K991
А Хармонија неутрон а? :)
Aleksis
Aleksis
Ќути... :D
Y1K991
Y1K991
Радо би го читал хармонија отколку некои членови :)
Aleksis
Aleksis
Па не верувам дека радо би го читал и во ПП ^_^