Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Тоа е симболот на белгискиот патриотизам, да живее кралот Бодуен!
existence
existence
Да живее кралица Елизабета!
Outrider
Outrider
Да живее! Солун е наш! Белгиски!
Outrider
Outrider
Тема `Урокливо око`..........looooooooool хахах
existence
existence
Пребарај таму убаво, ќе видиш и какви мислења има по темите xD
Outrider
Outrider
Гледам за гатачки тема, се плашам да ја отворам.....може го има Иван Исцелител во неа па ќе ме погледне со тоа урокливо око негово... :)
Outrider
Outrider
Имав и јас тешка мака со зглобови, голготи со недоветни лекари, несоници ради болови и слични ствари...сеа незнам шо дијагноза е кај тебе, кај мене не знаеа да одредат пошто и на магнетна и на ренген и на ехо и еден куп тестови испаднаа негативни а сепак се собираше вода, па пункции....
Најмногу шо помогна беше форвита-флекси (глукозамин) и омега-3, додатоци на исхрана му доаѓаат не се лекови и одат без рецепт...
existence
existence
Бев и јас по болници и ништо посебно не најдоа, се` си е во ред. Дијагноза нема : )
Outrider
Outrider
Убунту користиш? Сакав да инсталирам еднаш ама машинава е `во години`, колку ГБ треба на ХД?
existence
existence
Мислам дека требаат околу 6 слободно место за оперативниот. Препорачано е да се направи и swap партиција посебно, меморија што експлицитно не ја користиш (нешто слично на виртуелна меморија и пејџинг фајлови за виндоус), ама и без тоа не е некоја голема загуба. Моја препорака 13.10 да не инсталираш. Или 13.04 или 12.10 верзија, зашто 13.10 малку го зафркнаа.
Outrider
Outrider
6 GB? Could be a problem :( 80 мие ХД од кои 76 се полни, освен да направам место, да го инсталирам и после да го избришам XP со што би се добил простор.
Читав нешто дека имаат нешто како офис, компатибилна со виндоус или треба да се иснталира нешто ради компатибилност посебно?
existence
existence
Имаат LibraOffice, можеш да зачуваш во формати кои ги препознава MicrosoftOffice. Во твојов случај, најдобро е да позајмиш од некој преносен хард-диск па така да ослободиш место. Треба после и нова партиција да направиш, ако ти треба помош околу тоа слободно пиши.
Outrider
Outrider
Thanx :)
Мислам дека е правена партиција, 30/50 ГБ на дискот, само да издржи `старово`, за лап-топ е во поодминати години, 2005, се дружи со правосмукалка често.
existence
existence
ој да учиш атеизам :D
existence
existence
Уствари грешка: Атеистички религии. I know, I know. Sounds perfect xD