Црнобело Форум

TheQueen
TheQueen
Некои идиоти не ме сакаат, па бев нервозна...За тачна, ич не сум, туку ај...:)
Х
Хоуп*
Кој те лажел златна дека не си пожелна и дека си досадна? Мене ми се допаѓаш и баш си ми освежување :)
TheQueen
TheQueen
Ти благодарам, Хоуп.