Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ете гледаш Јас би ловел стаорци и слични штетници, ќе си пуштам крици во февруари, ќе посетувам контерјнери.... може некоја фина госпоѓа ќе ме бендиса и ќе ме вдоми па ќе си предам на топло некаде... ah dreams...
Ако ти е за вдомување еве се понудувам јас, како грижлива и мила госпоѓа. За февруари нахнадно ќе се договориме. Другите услови со стаорците и штетниците ги исполнувам сите )
Тоа е вродено кај нас, кај песојте не е, гадна раја се тие.
Таман, уште ако одвреме навреме ми пуштиш по некој немачки филм има да се мазам околу нозе цело време
Знаев дека за тоа е известувањево ) Тоа беше едно време, кога сеуште истражував и си го барав правецот низ филмовите Ок се, ама само да ги гледаш да не ги слушаш хаха. Не им го можам јазикот ич! А тој што си го ставил кај топ 10 еве ќе го изгледам атер за тебе )
Па нормално, нема да е ваљда поради Клаус Кински, симпатичниот главен актер во филмот.
Гледај го, u wont be dissapointed. Дури и нешто оскар зеде ова она...
Политичката коректност, нормално, зошто овде би било различно what im i thinking, само никако не ми е јасно како може некој арнаут да се навреди од сопствениот си поим за сопствената си........национална припадност. Bit of a mystery, this. Не дека не би се навредиле ама скроз ми е забегана работа...
Ние сме ок граѓани, совесни сме и се тоа. Сме ти укажале тебе дека не смееш да ги нарекуваш така, пошто тоа ни се браќа и мора да имаме некој соживот, па ај поради тоа и ќе трпиме, ќе премолчиме... ама ние ти кажуваме дека грешиш што така ги нарекуваш, а како доказ ти ебај оди кажи му во фаца ќе те избоди, ќе те кољи. Навреда е да го наречеш по име, а не е навреда да му лупнеш етикета на ладнокрвен убиец?
За таму ми е дискусијава, ама смртно тешко ми е да пишувам постови од мобилната верзија ( ко што запримети и по правописот ) а и овде е помалце стресно тоа ебај требало да биде е ај
Шо знам мене ми се whatever арнаутите, како и сите други, македонците си ги викам хунзи, према наводните претци кои некои историчари-патриоти ги пронашле во пакистан а потекнувале од А.Велики, она што е фасцинантно е колективната припадност и вредностите кои рајата си ги доделува, заедно со стереотипите кои другите групи ги имаат меѓусебно.
Реално не знам дали може да се наречат убијци, но ако стереотипот за кољењето ради нарекување....`цензуриран збор на Ш`...е точен тогаш во најмала рака се работи за етничка група која е дно во современа европа, грешка во времето, залутан ентитет од средниот век.
А има предности да се биде мачор...
Ти не си помислила некогаш да бидеш нешто друго?