Црнобело Форум

TheQueen
TheQueen
Малку ми е познат, но не можам да се сетам.
Struggler
Struggler
Teru Mikami!!! :D :D
TheQueen
TheQueen
Од која серија/филм?
Struggler
Struggler
Death Note..
TheQueen
TheQueen
Aaa...да! Сега ми текна! Омилен лик ти е?
Struggler
Struggler
Yagami Light ми е. :)
TheQueen
TheQueen
Или како што јас го викам, Хитлер. Инаку, и мене ми е еден од оилените иако не се согласувам многу со неговите болни идеји.
Struggler
Struggler
Дали го сметаш за лоша појава?