Црнобело Форум

Solstice
Solstice
Еве, слушам музика,ти дека си? :D
melpomena
melpomena
Јас не слушам...уживам во тишина во последно време.
Solstice
Solstice
Ако,треба и јас некогаш да го научам тоа,не ја сакам тишината.
melpomena
melpomena
Годинките и обврските ќе те науќат и на таа потреба :))))
Solstice
Solstice
Се надевам,јас обично имам потреба од музика кога е се завршено,затемнето,изгасено итн :)
melpomena
melpomena
Мислиш дека тоа ,,се завршено,, сега и после 10-15 ке е исто?