Црнобело Форум

Solstice
Solstice
Фала Сара,и на твоја глава,а едно нешто заборави заедно со Спрајтот и Доритосот :D
Сара.13
Сара.13
хмм...никако да ми текне .потсети ме :)
Solstice
Solstice
На Гарфилд омилената храна :D
Сара.13
Сара.13
ту брее како ги заборавив лазањите :D срам да ми е!