Црнобело Форум

P
parvati
а пред да га отфори јогурт, сигурно малко га промуќкала
: ) за да нема мноо кајмак : )
Elena
Elena
Нели..? :D Знае она..како..горе-доле неколку пати..и толку:)
P
parvati
Поздраи гу од мене : )
Elena
Elena
обавезно :)
4FUN
4FUN
по навика не го плука, го голта... значи расипан е јогуртот :))
Elena
Elena
тоа зависи кога како..:) не е секогаш расипан :) некогаш од многу често пиење ке и се згади па ке плукне :)
P
parvati
Кажи ву летоска ако изгори од сунчање, да се испомачка цела сс јогурт : )
4FUN
4FUN
да, а некогаш па се заборава од пиење, мисли дека е бебе, па почнува да цуца :p :))
Elena
Elena
точно..има искуства она..знае ..:)
4FUN
4FUN
а која е она? :)
P
parvati
Која и да е какфа и да е не се колеба при отфарањето на јогуртот : )
4FUN
4FUN
нека доаѓа побрзо, ке ми се расипе јогуртот :)
Elena
Elena
Ќе и пренесам да дојде . штом е таква работата:) Не одбива она никогаш..:)
4FUN
4FUN
уште ја нема :eek полека почнува ова кисело млеко да станува :))
Elena
Elena
Не знам што и се случува..абе премногу е зафатена..:)))
4FUN
4FUN
не може да постигне а ? :)) дај види кога има слободен термин? :p :))
Elena
Elena
да ја прашам..некако..па ќе ви кажам..:))) да..нонстоп е зафатена..си има работа женската..во филм е:)
4FUN
4FUN
филмот што мора да се доживее
дај закажи ми термин :p :))
Elena
Elena
ајде сега :))) рече ќе ми пише кога е слободна..сакаш нејзин број да се договорите? :D
P
parvati
дај му га број, а на мене тфој
групњак ? : )))