Црнобело Форум

Црнобело Форум

Roxelana
Roxelana
Упсс.. не успеав да го причитам тоа. Сепак очекувам да ми биде простено.. дека нели.. нова сум овде :)
Аркантос
Аркантос
Простено... ама не и заборавено... Ќе биде памти па врати без љутиш, важи? Колку да ни е забавно.