Скорешна содржина од woworld

 1. woworld

  Работа од дома

  Здраво на сите, видов дека таква тема уште нема отворено. Нудам работа од дома во Фармаси. Барам соработници кои сакаат да заработат од дома во Фармаси.Не е важно што имате завршено,дали сте вработени или не.Работно време нема.Работите колку сакате и кога сакате.Можете да се откажете во секој...
 2. woworld

  Огласи за вработување

  Барам соработници за работа од дома во Фармаси. Членството е бесплатно.
 3. woworld

  Трајно виткање на коса - Мини вал

  Здраво, не најдов соодветна тема за моето прашање па пишувам овде. Како мала имав виткана и густа коса. Во моментот имам само густа :(. Додека бев средношколка секој ден ја пеглав косата, локните ги изгубив. Сега ми е само прекршена, ниту Л од локна. Дали имате некој совет за производи кои барем...
 4. woworld

  Огласи за вработување

  Нудам работа од дома. Барам соработници во Фармаси. Приклучете се денес, и заработувајте од дома. Заинтересирани нека ми пишат во порака.
 5. woworld

  Огласи за вработување

  Нудам помош при пришување на состави и есеи, презентации и проекти. Секој што неможе сам да се снајде, нека ме контактира во порака.
 6. woworld

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да прашам дали има доброволци за вклучување во тимот на Фармаси ? Ми требаат соработници за работа од дома. Доколку има заинтересирани нека ми пишат во порака.
 7. woworld

  Интернет заработка

  Здраво на сите, вклучете се денес во тимот на фармаси, работете од дома кога сакате и колку сакате, заработувајте и добивајте подароци. Зошто да изберете фармаси ? Бидејки гарантира заработка од 15 до 33% за старт, нуди патувања за најуспешните, бидејки нема ниту еден оџак во светот, бидејки не...
 8. woworld

  Фармаси козметика

  Ми требаат соработници во Фармаси, за работа од дома, заинтересираните нека ми пишат.
 9. woworld

  Каде можам да најдам? (општо)

  Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз
 10. woworld

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз
 11. woworld

  Каде можам да најдам? (општо)

  Секој што бара работа од дома, својата работа од соништата може да ја пронајде во рамките на тимот на АВОН. Координатор сум во авон, и препорачувам на секому да проба да биде шеф. Да заработува на брз и лесен начин. Заинтересирани нека ме контактираат во порака. Поз
 12. woworld

  Oriflame или Avon?

  Здраво. Координатор сум во АВОН, секој што сака да заработува на брз и лесен начин и да соработува со тимот на АВОН нека ме контактира во порака. Поз