Скорешна содржина од Woman in black | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Woman in black

 1. Woman in black

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  И после подолго време се вратив, сега ќе бидам поактивна(wasntme)
 2. Woman in black

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Проклето нека е, не сакам да ми фалиш, не сакам да те сакам, не сакам ништо да ме потсетува на тебе :place
 3. Woman in black

  Мал број (калап) на чевли

  Значи не сум била само јас со овој проблем (worried) и јас носам 34 и како што кажа Кремче нама никаде, секаде имам проверено, барано и ништо, ајде чизми на штикла зимото терам некако ќе облечам 2-3 пара чорапи :biggrin ама летово малце ми е :confused: освен балетанки, сандали и патики друго...
 4. Woman in black

  Огласи за вработување

  Секој млад човек има потреба да оди на работа, да заработува свои пари, идејата ми е да ставаме тука огласи од кои некој од нас можеби ќе има фајде, јас сум една од оние кои бараат работа... Не видов слична тема ако има се извинувам Еве нешто од мене се надевам некому ќе помогне :)...
 5. Woman in black

  Добровенајдов дечки :D

  Добровенајдов дечки :D
 6. Woman in black

  Црвен Крст

  Јас волонтирам во Црвен Крст скоро 2 години и можам да ви кажам дека одлично е, се прават забави, семинари, кампови...
 7. Woman in black

  Моментално слушам...

 8. Woman in black

  Кое е вашето хоби?

  Во слободно време правам накит, повеќе правам обетки имам материјали и правам до сега имам и продадено 5 пара :giggle
 9. Woman in black

  Специјален поздрав до...

  Еве јас ќе ги поздравам за топлото добредојде :* Mila Kunis Marick14 Мортидо
 10. Woman in black

  Што ви недостига во животот?

  Иде ми у животу иде ми ал ми фали оно мало љубавии
 11. Woman in black

  Какви сте кога ќе се поднапиете?

  е тогаш да се ни во моја близина :giggle
 12. Woman in black

  Што ве ежи?

  морска пења, чкрипење со фломастер, гребење со нокти по ѕид :confused:
 13. Woman in black

  Од каде сте?

  Тиквешијата :biggrin
 14. Woman in black

  Oмилени имиња

  Машки: Драган, Јосиф, Александар, Давор, Давор, Марко, Милан... Женски: Тамара, Елена, Сара, Марина, Мартина, Ивона, Матеа...