Скорешна содржина од Roxelana | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Roxelana

  1. Roxelana

    Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

    Повторно ќе се раздени и повторно нема да сфатам како да излезам на крај со тебе. Не можам со тебе, не можам без тебе. Ми должиш премногу непреспиени ноќи.
  2. Roxelana

    На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

    Зошто секогаш морам да каснам на анатомија :trca(nod)
  3. Roxelana

    Моментално слушам...

  4. Roxelana

    Специјален поздрав до...

    До цел форум!
  5. Roxelana

    Добре ни дојде :) http://www.youtube.com/watch?v=r6YfAe0k7oU

    Добре ни дојде :) http://www.youtube.com/watch?v=r6YfAe0k7oU
  6. Roxelana

    Специјален поздрав до...

    coaxial01 Епа добре ни дојде! ;)
  7. Roxelana

    Специјален поздрав до...

    Harmonija :)
  8. Roxelana

    Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

    Утре ти е последната шанса, жими се!
  9. Roxelana

    Кафе-бар ЦрноБело

    Фала ти Давор, како што ми се јаде сега... :D:biggrin
  10. Roxelana

    Моментално слушам...

  11. Roxelana

    Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

    Колку се мразам себе, кога ми е проклето тешко поради тебе!
  12. Roxelana

    Моментално слушам...

  13. Roxelana

    Кој член?

    Кој е најшегаџија? parvati :D Кој е најприземјен? melpomena :) Кој е најфраер? Harmonija ;) Кој е најфин ? Scars
  14. Roxelana

    Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

    Немав појма дека воопшто ќе ми недостасуваш, а не пак дека волку многу! Што да правам јас сега !? Не знам ни на што сме повеќе...