1. Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!

Трофеи освоени од rotkiviangela

 1. 400
  Доделено: 28 октомври 2016

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.

 2. 300
  Доделено: 19 септември 2015

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.

 3. 200
  Доделено: 13 април 2015

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.

 4. 100
  Доделено: 7 јули 2014

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.

 5. 2
  Доделено: 9 март 2013

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 6. 1
  Доделено: 10 август 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.