Скорешна содржина од Rosana

 1. Rosana

  Порака до бившите

  Zosto tolku ligaene bezpotrebno? I don't give a fuck :cool:
 2. Rosana

  Паричката се падна во...

  Паричката ова година се падна кај мене :sreken:)
 3. Rosana

  Опишете си го денот со смајлиња

  :sleep(yawn) :frantic(rain):gus:trca:trca (think):D:sreken(facepalm):gladen:)(sun):trca(worried)(yawn):sleep
 4. Rosana

  Чувството кога...

  чуството кога ќе си дојдиш дома ќе легниш в кревет, ќе се покриеш со кебе и ќе се напиеш топло чајче :sreken
 5. Rosana

  Каде во моментов би сакале да бидете?

  можи да дојдам и јас? (wasntme) :sram