Скорешна содржина од marija123c

  1. M

    САКАМ МИСЛЕЊЕ!! ВЕ МОЛАМ !?

    Здраво ја сум Марија, доаѓам од Скопје и сакам да прашам, дали е ненормално тоа што имам 17 години и сеуште не сум го имала првиот бакнеж? Дали тоа значи дека сум заостаната или шо знам ја..??