Скорешна содржина од Lorejn | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Lorejn

 1. Lorejn

  poredovna od mene si bila :)

  poredovna od mene si bila :)
 2. Lorejn

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  1 месец тука, кога помина... :) :kafe
 3. Lorejn

  На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

  Задоцнета суммммммммммммммммммммм:eek:
 4. Lorejn

  Франција

  Па на школо, сеуште гимназија. Повеќе професорката предава граматика, се нешто времиња кои не знаеме каде да ги користиме, ама во преводот се снаоѓам баш добро.
 5. Lorejn

  Франција

  Знам, ама france се слуша и така ми иде. :D Moi aussi. Не многу, ама во читање можам да разберам 80%, во зборување се немам праксирано. :)
 6. Lorejn

  Франција

  Parlez vous france? :D
 7. Lorejn

  S.A.R.S. Sveže amputirana ruka Satrianija

  Си вртат, цел ден :zaljuben
 8. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Nope. :wavespin ... Сања?
 9. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  No. :D Викторија?
 10. Lorejn

  slabo vo posledno vreme :))

  slabo vo posledno vreme :))
 11. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Ниедно! :mstickle Тешко име.
 12. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Не, не, не :giggle
 13. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Си стојам на моето јас. :rolleyes ^^And you are... maybe Martina? :D Едит: Океј, Даре. :)
 14. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Ти си бил Дарко бе, ве измешав :mstickle
 15. Lorejn

  Како се вика членот над вас?

  Многу мислиш. :biggrin