Скорешна содржина од khz777

 1. khz777

  Автомобили во Размер

  [/url] [/IMG]
 2. khz777

  Законот на привлекување

  Ја скара хахахах :patos
 3. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Знам јас ,се знам .
 4. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Не бе за мене што ќе си ми ти таква .За другарчево и така не им иде и он си бара некоја друга веќе таман да видиш како ќе ви иде .
 5. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Имам ја едно пријателче при крај се со бракот ако сакаш да ти дадам број да ви се крене егото .Мојата душа па се храни кога помагам на луѓе .
 6. khz777

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Има сериозни и помлади од тебе .
 7. khz777

  Не ми е јасно...?

  @malecka барем искрено ти кажала .
 8. khz777

  Другарство помеѓу машко и женско? Постои ли?

  Можно е само ако едниот е хомо ( геј ) или има извадено лекарско .
 9. khz777

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Секако дека ќе присуствувам.Прв пат слушам за оваа алергија :)
 10. khz777

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Што има врска кој е организатор @Ѕвездичка нема да те изеде он :D
 11. khz777

  Што сте во хороскоп? А подзнак?

  Ma koliko se trudili da Vam damo precizne podatke, potrebno je da znate da tabela nikada ne može da bude 100% tačna iz prostog razloga što je za precizno izračunavanje nečijeg podznaka neophodno uzeti u obzir tačan datum (godina, mesec, dan, sat i minut rođenja) i geografsku dužinu i širinu...
 12. khz777

  Со кој од форумов се знаете?

  Не ти требаат повеќе доста ти се .
 13. khz777

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Животот секогаш ќе удира шлаканици.Но ти самата се понижуваш за тие кои што си мислела дека ти биле блиски или сеуште ти се .Ти немаш потреба да се разочаруваш и нервираш поради личности кои немаат морални и суштински вредности .Ти самата се понижуваш повеќе од било кој и било што поради некоја...
 14. khz777

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Ќе има избори или како ? :)
 15. khz777

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Чива оставка ?