Скорешна содржина од KaMa(

 1. KaMa(

  Јузерот веќе не се логира.

  Јузерот веќе не се логира.
 2. KaMa(

  Сакам да кажам/прашам

  Последен пост. ќе ве видам со вакво без врска бришење мислења колку ќе станете популарни како форум. Насекаде ќе кажам. Ајттт
 3. KaMa(

  Колку ви е важно да имате расно милениче?

  Сум имал само едно расно, германски овчар и десетици кучиња и мачиња собрани буквално од контејнери и сум ги носел дома. не ми е гајле за раса.
 4. KaMa(

  Убитачни песни

  Ми се населија Беровски копачи во маало за последниов 1-ви Мај и следуваше 4-дневно психолошко силување на чело со
 5. KaMa(

  Песна на која не можам да ѝ се изнаслушам

  Саундтрак од евтин филм, но многу напнато и satisfying во последно време
 6. KaMa(

  Балади

 7. KaMa(

  Моментално слушам...

 8. KaMa(

  Имун на убаво моменти.

  Имун на убаво моменти.
 9. KaMa(

  Сакам да кажам/прашам

  СДК It's always better to read too little than to read too much into things. Into what people say/do...
 10. KaMa(

  Сакам да кажам/прашам

  Толку туѓи соништа сум урнал, кое право имам на свои? Повредувај и провоцирај, а всушност би бил најсреќен ако ти е во прегратките. Слепец
 11. KaMa(

  Искуства со интервју за барање работа

  Верувај, ми светнаа десетици добри работи за кажување, ама многу тешко се стигнува до интервју, тоа сите го знаеме, па си премолчев. Човекот влезе во просторијата, неколку секунди ми го разгледа резимето, виде каде сум завршил факултет и веднаш ме тагна ВЖЕШТЕНА ГЛАВА. Без јас уста да отворам. И...
 12. KaMa(

  Специјален поздрав до...

  Поздрав бек, чупе, се надевам и јас на такво нешто ;) Специјален и до melpomena, која ме запримети веднаш :) п.с. не знам како се тагнува, sorry