Io Sono

Локација
A Galaxy far, far away...
Пол
Машко
Професија
Слободен уметник

Ги следи

Следачи

Трофеи

 1. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 2. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 3. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 4. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 5. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.
 6. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 7. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 8. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 9. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 10. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 11. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.