Трофеи освоени од incule | Црнобело Форум

Трофеи освоени од incule

 1. 400

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.
 2. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 3. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 4. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 5. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 6. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 7. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 8. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 9. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
 11. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.