Скорешна содржина од girly girl

 1. girly girl

  X Factor Adria (втора сезона)

  Слаба епизодата вчера само чупево ме бендиса (inlove)
 2. girly girl

  Посвети песна

  :gus
 3. girly girl

  Моментално читам...

  Последната пролет во Париз-Јелена Бачиќ Алимпиќ
 4. girly girl

  Штотуку подготвив...

  Колачи со цимет:gladen
 5. girly girl

  Потонувањето на Титаник

  http://en.wikipedia.org/wiki/Titanic_II еве реплика на титаник ќе праеле :)
 6. girly girl

  Каде на факултет?

  Педагошки факултет битола,отсек англиски јазик и книжевност :)
 7. girly girl

  Имате ли брат/сестра?

  Имам сестра 3 и пол години поголема од мене :)
 8. girly girl

  Посвети песна

  ...
 9. girly girl

  Dare to be different. The world is full of the ordinary.

  Dare to be different. The world is full of the ordinary.
 10. girly girl

  БАС (Бизнис Академија Смилевски)

  Не сум ни економско ни горната,во долната сум :)
 11. girly girl

  БАС (Бизнис Академија Смилевски)

  Планирам на се запишам на БАС па да ве прашам има некој од форумов што студира овде, па да сподели искуство? Еве и веб страна на БАС:http://www.bas.edu.mk/
 12. girly girl

  Кој спорт го сакате и зошто ? Што тренирате ?

  Веќе 2 години активно тренирам уметничко лизгање:) .А од другите спортови сакам ракомет пливање..
 13. girly girl

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Дали некој има матријали за културата во битола?(think)
 14. girly girl

  Плацебо ефект

  Плацебо ефект (латински: Placebo = јас ќе задоволам) е медицински феномен каде резултатите на медицинскиот третман се предизвикани од идеите на пациентот за тоа колку е ефективно лекувањето. Терминот особено се употребува кога пациентот драматично реагира на физиолошки неактивно лекување...
 15. girly girl

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Да не има некој состави ѕа прозата на чехов или смртта во венеција од томас ман?:)