EmilijaS

Роденден
15 април 1996 (Возраст: 25)
Пол
Женско

Following

Следачи

Трофеи

 1. 400

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.
 2. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 3. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 4. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 5. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 6. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 7. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 8. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 9. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.