Скорешна содржина од Andrea Bloodbucket

 1. Andrea Bloodbucket

  Трансфер од еден на друг факултет

  Фала на информација. Јас сакам да направам трансвер на Општа медицина во Штип, бајдавеј студирам на ВМШ-Битола. :)
 2. Andrea Bloodbucket

  Трансфер од еден на друг факултет

  Дали постои услов за трансфер од еден на друг факултет? И ако постои, кој е? Ве молам, доколку е некој е добро информиран нека пише.. :)
 3. Andrea Bloodbucket

  Miss World 2012 Profile - Macedonia

  RUSIAAAAAAAA!!!!!
 4. Andrea Bloodbucket

  Медицински факултет

  Барав но неуспеав да најдам тоа од колку поени ти се потребни за упис. А за смеровите и бр. на студенти што ке се прима пишуваше.
 5. Andrea Bloodbucket

  Медицински факултет

  Колку поени се потребни за упис на Медицински Факултет?
 6. Andrea Bloodbucket

  Кој последен ќе коментира е победник

  Хааааааааа. :eek:
 7. Andrea Bloodbucket

  На што ве асоцира никот на членот над вас?

  Ме разнежни со коментарот. :giggle Се шалам бе.. Ми се допаѓа, интересно е Крв бе хха
 8. Andrea Bloodbucket

  Како да изберете име за вашето дете?

  Никој нема право да ми кажува како ќе се вика моите деца. Значи јас сама бирам имиња. А моментално на ранг листата се: Филип, Марко, Давиде.
 9. Andrea Bloodbucket

  Чаеви за слабеење

  Не мора да пијаш чаеви за слабеење. Нема ефект. Само добар режим на исхрана, вода и малце вежбање.
 10. Andrea Bloodbucket

  На што ве асоцира никот на членот над вас?

  ХАХАХХАХА :rofl Јапанац.