Скорешна содржина од Ananas

 1. Ananas

  Собиранки.... (договарање - тука)

  За жал јас овој месец нема да можам.
 2. Ananas

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Мене да :)
 3. Ananas

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Еве некој модератор нека одреди два датуми во месец ноември, ако некој не може на едниот нека дојде следниот :) за место полесно ќе биде.
 4. Ananas

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Се согласувам но како да ги известиме другите на форумов?
 5. Ananas

  Градови и села во светот со исти имиња на градови во Македонија

  Дали сте знаеле дека има Куманово во Украина, Кратово во Русија, Кичево и Охрид во Бугарија? Доколку најдете и други градови со исти имиња како нашите, дополнете :)
 6. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Добро утро :) Сабајлево случајно видов дека има села и градови во други држави (Бугарија, Србија, Украина, итн) кои носат имиња на наши градови (Охрид, Куманово, Кичево, Крива Паланка...). Дали некој ќе може да направи тема каде секој член ќе внесе податоци за некој од тие градови? Сакам да...
 7. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Под итно да се пуштат детективи-психијатри во лов на лица со професионална деформација што јадат лајна на плажи, во недела, за нивната мочана работа, по што уловените лица под итно да се однесат во психијатриска болница.
 8. Ananas

  Енциклопедија vs. Википедија

  Ај да освежиме малку. Ја симнав Британика во пдф но од 2008ма. Дали некој знае дали постои најново издание и како да се "украде" во пдф формат?
 9. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Штотуку разговарав со Ана од телеком, милозвучен глас... #краткаплатонскаприказна
 10. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Статија на денот: https://www.crnobelo.com/zabava/evergrini/69243-za-moi-pari-ke-pravam-sto-sakam-lugjeto-od-usluznata-dejnost-ne-ti-se-slugi Сѐ е кажано.
 11. Ananas

  На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

  Масажа ти треба. И прошетка во природа истотака.
 12. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Зошто... :(
 13. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Ќе проверат само на хартија. А осеќам дека ќе се случи несреќа. Се виткаат автобусите, се расипуваат редовно...ќе се случи нешто
 14. Ananas

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Некој начин за пријавување надвор...? Имам снимки и слики.