Скорешна содржина од вован1

 1. вован1

  Моментално слушам...

 2. вован1

  Руска музика

 3. вован1

  Руска музика

  Пилана)
 4. вован1

  Вицови

  Некако човек прошета низ пустината и гледа бунар. - О, конечно вода! Потоа, главата се крева од бунарот и вели: - Каде е водата? ~~ Еден човек ползи низ пустината, сите исушени. Тој ги крева очите кон небото: „Боже, јас сум толку жеден, затоа те молам за вода ... Зошто ги фрлаш овие лопати на...
 5. вован1

  Хорор филмови

  Терминаторът се завръща ... трилър:rofl
 6. вован1

  Моментално слушам...

 7. вован1

  Вицови

  Три етапа на човешкото развитие: Ентусиазмът е, когато имаш повече от достатъчно сили, но няма знания. Сарказмът е, когато знаеш, но вече нямаш сили. Деменцията е, когато вече не знаеш нищо и няма сили.
 8. вован1

  Смешни видео клипчиња

  Терминаторот се врати ... https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-CHKFfcQZ-s Трилер:rofl
 9. вован1

  Вицови

  - Иванов, повторно доцнивте на работа! Што овој пат? - Будилникот е скршен. - Повторно будилникот. Можете ли да дојдете до нешто ново? - За таква плата и будилник ќе направат.
 10. вован1

  Асоцијации

  ќелава
 11. вован1

  Смешни видео клипчиња

  ја сам у игри Дуне, Старкрафт, Принц од Персије и други...
 12. вован1

  Филмска музика

  Ноге на музику групе Стонеман ходају ноге на улицама...
 13. вован1

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  забава.
 14. вован1

  http://1917.gq/jy/jyindex.htm

  http://1917.gq/jy/jyindex.htm