1. Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!

Трофеи освоени од Дејмон

 1. 400
  Доделено: 12 јануари 2017

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.

 2. 300
  Доделено: 26 март 2015

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.

 3. 200
  Доделено: 20 февруари 2014

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.

 4. 100
  Доделено: 20 февруари 2014

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.

 5. 30
  Доделено: 12 мај 2012

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Честитки, вие сте идол!

 6. 20
  Доделено: 9 март 2012

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.

 7. 15
  Доделено: 23 февруари 2012

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.

 8. 10
  Доделено: 20 февруари 2012

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!

 9. 10
  Доделено: 18 февруари 2012

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 10. 5
  Доделено: 17 февруари 2012

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 11. 2
  Доделено: 16 февруари 2012

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 12. 1
  Доделено: 16 февруари 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.