Како замислувате дека изгледа одреден член од форумов?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ма што е битно како изглеаф некои туја, битно они су ми докажале дека су мноо убави у душу, у срце : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Selma

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Не може :gjavol

Не може ма оди си таму со тој твојот, остајте нешто и за мене па какви сти циции не ви е срам (punch)

Леле Сарчее не се нервирај..Ајде готовоо...
Ке ти го препуштам :)
Само смеј се и пеј.. и убаво да си поминете хахаха
:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас најчесто читајќи низ мислењата на форумов наидувам на тие од melpomena затоа повеќе пати сум замислувала како таа изгледа. Од се што сум прочитала претпоставувам дека е во доцните 20ти, дека е многу мудра и интелегентна, средно висока, вита или малку пополничка, со крупни кафени очи и темна коса. Чувствувам дека зрачи ведрина и оптимизам кога ја гледаш : ))
А горе опишаниот Trajche го немам сретнувано многу низ мислењата што сум ги читала, од прочитаното не ми личи на некој набилдан бе... иако мускулна маса е тоа што се бара хаха : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and melpomena

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Јас најчесто читајќи низ мислењата на форумов наидувам на тие од melpomena затоа повеќе пати сум замислувала како таа изгледа. Од се што сум прочитала претпоставувам дека е во доцните 20ти, дека е многу мудра и интелегентна, средно висока, вита или малку пополничка, со крупни кафени очи и темна коса. Чувствувам дека зрачи ведрина и оптимизам кога ја гледаш : ))
А горе опишаниот Trajche го немам сретнувано многу низ мислењата што сум ги читала, од прочитаното не ми личи на некој набилдан бе... иако мускулна маса е тоа што се бара хаха : )))
Метро 77 , долга црна коса, кафеави очи:):). Така мислам e сега колку сум погодил :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ми личи на Trajche

decko-na-denot-24-06-2012.jpg